Een nieuwe cv ketel, gewoon lekker warm

Normaal gesproken ben je niet dagelijks bezig met je cv ketel, hij moet het huis gewoon warm houden en warm water geven, toch? Dat begrijpen we bij AK Service prima. Toch komt er een keer een moment dat de cv ketel aan vernieuwing toe is. Vaak kun je de vervanging van je cv ketel zien aankomen. Wanneer we tijdens het onderhoud veel extra reparaties moeten uitvoeren bijvoorbeeld. Grote kostenposten dus. Of bij het besef dat een cv ketel een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Gemiddeld genomen is het verstandig om bij cv ketels tussen de 10 en 15 jaar aan een nieuwe te gaan denken. Maar ook wanneer je een nieuw huis krijgt en je graag begint met een schone lei, kun je aan een nieuwe cv ketel denken. Tijdens het opknappen van je nieuwe woning wil je misschien wel meer radiatoren of vloerverwarming. Dan is het goed te weten dat jouw cv ketel dit allemaal wel warm houdt én voldoende warm water geeft zodat je lekker warm kunt douchen.
Voor al deze situaties is AK Service gewoon een fijne servicepartner. Goed advies, zonder opsmuk en prima geprijsd.

Wanneer je een nieuwe cv ketel wilt of nodig hebt, komen wij altijd even op afspraak bij je langs. We kunnen ons even voorstellen en jij weet gelijk met wie je te maken hebt.

Dat is de beste manier om precies te weten welke cv ketel voor jouw woning of bedrijf geschikt is. We vragen naar je wensen, bespreken de huidige situatie en kijken naar de toekomst. Met al die informatie kunnen we simpelweg het beste advies uitbrengen.

Gewoon een scherpe offerte

Daarna gaan we aan de slag voor je en maken we een offerte. Meestal stellen we meerdere merken voor, want één is tenslotte geen keuze. We putten hierbij uit onze ervaring waar prijs/kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet allen in aanschaf maar ook met het oog op de toekomst. In situaties waar het technisch niet mogelijk is om een keuze te bieden, weet je dat al vooraf. 

Hebben we je overtuigd? Dan geef je ons schriftelijk (per email of post) een akkoord op de offerte en we maken een afspraak. Wanneer jij zorgt dat onze monteurs genoeg ruimte hebben om hun werk te doen en misschien een lekker bakkie koffie schenkt tijdens het werk, ben jij binnen een paar uur de eigenaar van een fantastische nieuwe cv ketel en kun je er weer tien tot vijftien jaar tegenaan. Aan het eind van de klus nemen we jouw oude cv ketel mee en ruimen onze spulletjes op. Uiteraard leggen we nog wat zaken uit, zoals bijvoorbeeld je nieuwe (draadloze) thermostaat of andere nuttige wetenswaardigheden….over de cv ketel dan he ;).

Na het plaatsen van een nieuwe cv ketel volgt uiteindelijk een keer onderhoud en ook daarvoor ben je bij AK Service gewoon op het juiste adres.

Ook wanneer er meer moet gebeuren aan jouw installatie in huis of op het werk zijn wij beschikbaar voor advies en realisatie. 

Heb je het al lekker warm maar wil je ook controle over een koel huis of koele werkplek? Lees dan meer over airconditioning.

Vragen ? Neem gerust contact op.

Ons werkgebied

Bel ons of stuur een email

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag  van  8:00 tot 12:00u en van 13:00 tot 16:30.  
Heeft u een dringende storing?
Buiten kantoortijden staan wij natuurlijk klaar voor onze klanten met een onderhoudscontract. Op weekdagen tot 22:00u. In het weekend en op feestdagen staat de dienstdoende monteur van 9:00 tot 21:00 paraat.