installatiewerk, gewoon netjes en professioneel

Verbouwen? Of bezig met een nieuwe badkamer of keuken. Er komt vrijwel altijd installatiewerk bij kijken. Waterleiding moet net langs de andere kant van de ruimte, of een gasleiding die niet goed uitkomt bij je ketel, fornuis of haard. Daarvoor kun je bij AK Service prima terecht. We werken veel voor aannemers en bouwbedrijven die deze kennis en ervaring niet zelf in huis hebben. En tja, dat hoeft ook niet met een installatiepartner als AK Service. Bouwbedrijven bouwen, installatiebedrijven installeren.
Voor al deze situaties is AK Service gewoon een fijn installatiebedrijf. Goed advies, zonder opsmuk  prima geprijsd.

Bij grote geplande klussen en-of verbouwingen is goed advies een must. Daarom komen we vooraf graag even langs om de klus op te nemen. Zo weten wij wat er moet gebeuren en weet jij wat je kunt verwachten, zowel in tijdsduur als in kosten. Gewoon lekker duidelijk voor iedereen.

Ook als het gaat om metingen of camera-inspecties aan rookgaskanalen staan wij klaar voor je.

Bel ook gewoon naar AK Service als je een reparatie aan gas- of waterleiding wilt laten uitvoeren. Meestal kunnen onze monteurs het direct oplossen en soms beginnen we met inventariseren van het probleem om het een tijdens een vervolgafspraak te repareren.

Ook vloerverwarming is zeer populair bij verbouwingen en nieuwbouw. Het is gewoon fijn om geen radiatoren meer aan de muur te hebben, maar ook is het heerlijk om lekker op je sokken of blote voeten door het huis te kunnen bewegen. We adviseren, leggen aan en maken alles werkend. Indien de installatie daarom vraagt natuurlijk in combinatie met een nieuwe cv ketel.

Een dakgoot die aan het eind van zijn latijn is, repareren of vervangen we graag voor je. Maar ook het andere zinkwerk om het huis is geen probleem. Wel komen we dan eerst even kijken waar het precies omgaat, zodat ook jij weet waar je aan toe bent. We hebben een zinkspecialist in huis die heel vrolijk wordt als ie weer met zink mag werken.

In een enkel geval kunnen we helaas niets voor je doen. Ook daar zijn we eerlijk in. Zoals alle leiding die vóór de meter zitten. Hier mogen wij simpelweg niets aan doen. Daarvoor verwijzen we je terug naar de desbetreffende NUTS-bedrijven. Als je een lekkage hebt in een leiding die in de muur verwerkt zit, kennen wij lekdetectiebedrijven die dit voor je kunnen opsporen. Ook in elektra of dakbedekking kennen we genoeg bedrijven die we zelf ook in zouden huren. We worden ook wel eens verward met badkamer- of keukenzetters. We helpen dit soort bedrijven met regelmaat als het om installatiewerk gaat, maar hele badkamers of keukens plaatsen zit niet in ons pakket. 

Ben je naast jouw installatiewerk op zoek naar een nieuwe cv ketel? Cv ketels is wat we doen. Adviseren en installeren zodat je het nog jaren lekker warm hebt.

Na het plaatsen van een nieuwe cv ketel volgt uiteindelijk een keer onderhoud en ook daarvoor ben je bij AK Service gewoon op het juiste adres.

Heb je het al lekker warm maar wil je ook controle over een koel huis of koele werkplek? Lees dan meer over airconditioning.

Vragen ? Neem gerust contact op.

Ons werkgebied

Bel ons of stuur een email

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag  van  8:00 tot 12:00u en van 13:00 tot 16:30.  
Heeft u een dringende storing?
Buiten kantoortijden staan wij natuurlijk klaar voor onze klanten met een onderhoudscontract. Op weekdagen tot 22:00u. In het weekend en op feestdagen staat de dienstdoende monteur van 9:00 tot 21:00 paraat.