Onderhoud aan de cv ketel, gewoon nodig.

Het onderhoud aan je cv ketel is essentieel voor een soepele werking en de levensduur van je cv-ketel. Bij AK Service begrijpen we dit belang als geen ander. Onze monteurs gaan dagelijks op pad om de cv ketels van onze klanten in optimale staat te houden. Het juiste onderhoud verlengt de levensduur van de cv ketel en het zorgt ook voor een veilige situatie.
En het allerbelangrijkste; Het juiste onderhoud voor datgeen wat je dagelijks merkt en verwacht, warm water en een lekker warm huis.
En daarin vind je in AK Service gewoon een fijne partner.

Onderhoud aan de cv ketel, gewoon nodig.

Het onderhoud aan je cv ketel is essentieel voor een soepele werking en de levensduur van je cv-ketel. Bij AK Service begrijpen we dit belang als geen ander. Onze monteurs gaan dagelijks op pad om de cv ketels van onze klanten in optimale staat te houden. Het juiste onderhoud verlengt de levensduur van de cv ketel. Correct onderhoud zorgt ook voor een veilige situatie, want een ketel werkt tenslotte met gas, vuur en co2 uitstoot.

En het allerbelangrijkste; Het juiste onderhoud voor datgeen wat je dagelijks merkt en verwacht, warm water en een lekker warm huis.

En daarin vind je in AK Service gewoon een fijne partner.

Een onderhoudsafspraak, gewoon niet aan denken. Dat doen wij namelijk voor je. Wanneer jouw cv ketel aan onderhoud toe is, krijg je van ons een brief of een email waarin we een datum voorstellen. Kun je niet op deze datum? Geen probleem! Met een belletje naar onze planners heb je zo een nieuwe afspraak gemaakt die wel schikt.

Afspraak is gewoon afspraak dus wanneer we een datum en tijdspad met je hebben afgesproken zie je onze monteur verschijnen. Komt er iets tussen, bij jou of bij ons? Met een belletje lossen we dat op. Het is fijn als je van te voren de ruimte rond ketel hebt vrijgemaakt zodat onze collega gewoon zijn werk kan doen. Op die manier slokken we ook het minste van jouw tijd op. Wanneer de monteur een defect ontdekt, of een onderdeel ziet wat versleten is, overleggen we even met je of we dit mogen vervangen of repareren. En als we niet direct kunnen repareren, meldt de monteur dit aan onze planners, die een vervolgafspraak met je maken. Aan het eind van het onderhoud, vertellen we wat we hebben gedaan en beantwoorden we je vragen, als je die hebt. Een kopje koffie vinden ze heerlijk ;). We nemen defecte delen of versleten pakkingen weer mee en mag je onze monteur weer uitzwaaien. Tot de volgende onderhoudsbeurt!

Gewoon, hulp bij storingen als het ineens koud is in huis, of als je plots geen warm water meer hebt. Dat is vervelend maar met een onderhoudscontract heb je gewoon hulp achter de hand. Wij doen onze uiterste best om een monteur zo snel mogelijk ter plaatse te hebben. Ook in de avond (tot 22:00u) of in de weekenden en zelfs op feestdagen (van 9:00 tot 21:00). Soms kunnen onze specialisten je via de telefoon helpen om je te helpen tot de volgende werkdag, en als het nodig is komen ze gewoon naar je toe.

Heating Central Gas Furnace Issue. Technician Trying To Fix the Problem with the Residential Heating Equipment.
Nog geen onderhoudsklant? Geeft niet, je bent gewoon welkom.

Onze voorwaarde hiervoor is, dat wij de eerste onderhoudsbeurt onder regie uitvoeren. Vergelijk het met een intake, een kennismaking, met jouw cv ketel.  Wij kunnen namelijk op afstand niet zien of jouw cv ketel voor ons bezoek is onderhouden volgens de maatstaven die wij aan onderhoud stellen. Na ons eerste bezoek, kunnen wij wel instaan voor jouw ketel en onze verantwoordelijkheden nakomen. Uiteraard vervangen we alleen onderdelen in overleg met jou, uitgezonderd van benodigde pakkingen/afdichtringen die bij het specifieke onderhoud van jouw cv ketel horen.

Na deze eerste onderhoudsbeurt door AK Service, krijg je van ons een onderhoudscontract toegestuurd en heb je dus de keuze om dit bij ons af te sluiten. 

(Nog) niet op zoek naar onderhoud maar naar een nieuwe cv ketel? Of is je cv ketel afgekeurd?

Aan het verbouwen? Of bezig met een andere wijziging in je water- of gasinstallatie?

Heb je het al lekker warm maar wil je ook controle over een koel huis of koele werkplek? 

Vragen ? Neem gerust contact op.

Ons werkgebied

Bel ons of stuur een email

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag  van  8:00 tot 12:00u en van 13:00 tot 16:30.  
Heeft u een dringende storing?
Buiten kantoortijden staan wij natuurlijk klaar voor onze klanten met een onderhoudscontract. Op weekdagen tot 22:00u. In het weekend en op feestdagen staat de dienstdoende monteur van 9:00 tot 21:00 paraat.